13 mei 2024 Verbindende wandeling voor ondernemers #wvdnww

incl. btw

Netwerkwandelen wint aan terrein. Het is dan ook een aangename, ontspannende manier om te verbinden met andere ondernemers en voorbij de traditionele pitch te gaan. 

De wandelingen in het Pajottenland en de Denderstreek zijn een gemeenschappelijk initiatief van Groesting en Sparklig STeps Coaching. 

Op 13 mei krijg je een korte kennismaking met het Bronhuis in Waarbeke, een 6à7km wandeling over hobbelige paden, babbels met collega's ondernemers, groestjes en een drankje onderweg ter gelegenheid van de week van de netwerkwandelaar.

Programma

18u50 Kennismaking: pitchen
19u bezoek aan het Bronhuis
19u15 wandeling in het stiltegebied Dender-Mark
21u20 afsluitende drink met groestjes

Locatie

Bronhuis Dender-Mark
Waarbekeplein 19
9506 Geraardsbergen

Wat is de week van de netwerkwandelaar?

Created with Sketch.

Netwerkwandelen wint aan terrein. Het is dan ook een aangename, ontspannende manier om te verbinden met andere ondernemers en voorbij de traditionele pitch te gaan. Om deze manier van netwerken zichtbaarder te maken, organiseren een 10-tal ondernemers in Vlaanderen en Nederland samen de Week van de Netwerkwandelaar van 13 t.e.m. 17 mei 2024. Dit geeft jou de kans om kennis te maken met het netwerkwandelen én te ontdekken wat het met jou en je bedrijf doet!

Waarom is deze wandeling betalend?

Created with Sketch.

De prijs van 25€ excl. btw is vastgelegd in het kader van de week van de netwerkwandelaar. Alle netwerkwandelingen van #wvdnww hanteren hetzelfde tarief.

De andere verbindende wandelingen in het Pajottenland en Dender georganiseerd door Groesting en Sparkling Steps Coaching blijven gratis in 2024.

Hoe ontvang ik een factuur?

Created with Sketch.

Enkele dagen na de betaling van 30,25€ (incl. btw 21%) ontvang je een factuur van Groesting. Vergeet niet je facturatiegegevens door te geven.

Meer info

Created with Sketch.

Voor meer info: bel Groesting 0484 182 989 of mail naar [email protected]