Demon Tears

incl. btw

Een van de gevaarlijkste jobs ter wereld, het martelen van een demoon om zijn tranen te vangen… De Demon Tears zijn vervaardigd door een speciale selectie van Super Hot Pepers die gefermenteerd worden totdat het aroma en smaak optimaal zijn. Het ferment stoppen we door het toevoegen van enkel de beste biologische Italiaanse witte wijnazijn verkrijgbaar op de markt.
Demon Tears is een pikante saus makkelijk doseerbaar met behulp van de pipet. Subliem bij de ratatouille in een bokaal.Productinformatie

Wat hebben gitaren en chili-pepers gemeen? Op het eerste gezicht niets, behalve bij Hilko Guitars. Hilko maakt GuitarMakersFood. Tijdens de 1e lockdown kon Hilko geen gitaren bouwen en ontwikkelde hij Demon Tears. "Het martelen van een demoon in een poging om zijn tranen te vangen is allicht één van de gevaarlijkste jobs ter wereld." De Demon Tears  worden ambachtelijk vervaardigd in kleine batches, met enkel de beste selectie van pepers en andere liefst lokale Belgische ingrediënten. Hilko Cuisine niet de heetste, maar wel de beste pittige sauzen en specerijen!

Breng je lasagne op smaak op je eigen maat. Je kiest je eigen vurigheidsgraad en pas vooral op dat je niet in vlammen opgaat.

Afhalen bij Groesting op 24 of 31 december tussen 16u en 18u

Created with Sketch.

Enkele dagen vooraf ontvang je een Doodle. Hier pin je een tijdslot om je maaltijd af te halen. Liever een ander afhaalmoment? Bel 0484 182 989