3 gangen menu voor 2-3p (12 maart)

incl. btw

Groestje: knolselderguacamolo met  pastinaak
---
Witloof-pastinaak-aardpeersoep
---
Lasagne René met tofu

Bestel tot 7 maart

Productinformatie

Groestje is een klein en smakelijk hapje van de groentechef. De knolselder guacomolo met  pastinaak is bereid met 100% Belgische verse (bio)groenten met onder andere knolselder, yoghurt en groene kruiden.

---
Witloof-pastinaak-aardpeersoep: een bijzonder soepje met bittere witlooftoetsen, zoete pastinaaktoetsen en een vleugje aardpeer.
---
Lasagne René, een favoriet van mijn kinderen. Herkenbare groenten vallen plots niet meer op. Rapen en champignons het kan niet op. De lasagne is gewoonweg heerlijk met verse groenten van Boer Dirk, kaas van Melkerij Keymeulen en niet te vergeten de saus met een mooie scheut Cuvé Reneé van Lindemans.
---
Biertip: Goyck is heerlijk met Lasagne René. 

De circulaire uitzet van Groesting

Created with Sketch.

Gerechten van de afhaalvegetariër worden geleverd in de potten en kommen van Groesting. Dat is mijn circulaire uitzet. Deze is met liefde samengesteld uit erfstukken van grootmoeders en suikernonkels aangevuld met wat er op de wereld aan moois bestaat. Ik krijg nadien graag alles afgewassen terug.

Maat of afmetingen

Created with Sketch.

Groestje 30g/hapje
Soep 25cl/persoon
Lasagne +/-1,1kg

Allergenen, intoleranties en andere diëten?

Created with Sketch.

Bevat gluten, soja, lactose, selder, sesamzaad 

Vragen? Daniel staat je graag te woord. Bel 0484 182 989

Afhalen bij Groesting op vrijdag 12 maart van 16u30 tot 18u30

Created with Sketch.

Enkele dagen vooraf ontvang je een Doodle. Hierop pin je een tijdslot om je maaltijd af te halen. Liever een ander afhaalmoment? Bel 0484 182 989