3 gangen menu met linzenmoussaka voor 2-3p (1 of 2 juni)

incl. btw

Bietenplezier
---
Parmentiesoep met zuring
---
Linzenmoussaka

Bestel tot 26 mei

Productinformatie

Groestje - bietenplezier is genieten van rode bieten in diverse vormen. Dit Groestje is bereid met bietenhumus, gerst, rode en gele bieten en bietenvinaigrette

---
Parmentiersoep met zuring is een klassieke groentesoep afgewerkt met zuring. Ook al is de zuring in de soep, de smaak van de zuring vermengt zich niet met de soep. Hierdoor krijg je onverwachte smaaktoetsen van zuring.
---
Linzenmoussaka, populair bij mijn kinderen. Herkenbare groenten vallen plots niet meer op. Koolraap en champignons het kan niet op. De moussaka is gewoonweg heerlijk met verse groenten van Boer Dirk, een plantaardige bechamel en niet te vergeten een mooie scheut Cuvée René van Lindemans.

Biertip: Goyck is heerlijk bij de linzenmoussaka. 

De circulaire uitzet van Groesting

Created with Sketch.

Gerechten van de afhaalvegetariër worden geleverd in de potten en kommen van Groesting. Dat is mijn circulaire uitzet. Deze is met liefde samengesteld uit erfstukken van grootmoeders en suikernonkels aangevuld met wat er op de wereld aan moois bestaat. Ik krijg nadien graag alles afgewassen terug.

Maat of afmetingen

Created with Sketch.

Groestje 30g/hapje
Soep 25cl/persoon
Moussaka +/-1,1kg

Allergenen, intoleranties en andere diëten?

Created with Sketch.

Bevat gluten, soja, selder, sesamzaad 

Vragen? Daniel staat je graag te woord. Bel 0484 182 989

Afhalen bij Groesting op dinsdag 1 juni van 16u30 tot 18u30

Created with Sketch.

Enkele dagen vooraf ontvang je een Doodle. Hierop pin je een tijdslot om je maaltijd af te halen. Liever een ander afhaalmoment? Bel 0484 182 989