Wandelen en netwerken?
Ja, dat kan!

Netwerken, andere ondernemers leren kennen, leren van collega's, sparren of uitwisselen. Waartoe het leidt is een verrassing en hangt af van de aanwezigen.

Wandelen brengt de geest in actie. Het verfrist als het ware de hersenen. Die beweging vergemakkelijkt het uitwisselen in een ongedwongen en mooi kader.

Wij zijn ondernemers en houden van de natuur. Elke maand wandelen en netwerken we in het glooiende Pajottenland of de meanderende Dendervallei. We spreken een uur en plaats af, ontmoeten er elkaar als bij toeval en maken samen een wandeling.

Wandel je graag eens mee? Mail me "Ik wil mee wandelen." Ik hou je op de hoogte. Volgende data mag je al noteren en/of inschrijven:


Deelnemen is gratis en op eigen risico.

Deze netwerkmomenten worden georganiseerd door Sparkling Steps en Groesting. Inspiratie vind ik bij de Authentieke ondernemers.

Ook op andere plaatsen in Vlaanderen wordt genetwerkt en gewandeld. Met de Authentieke ondernemers kan je wandelen in het Gentse en met Start2bizz in de regio Noord-Antwerpen en Noord-Brabant Nederland. Hier vind je andere wandel en netwerk initiatieven in Vlaanderen. Doe hen alvast veel groeten van Groesting.

Wandelen en netwerken foto Thomas Storme

"Wandelen is voeding voor het hoofd,
met collega's erbij heet dat netwerken!"