Zoek je een fijne locatie?

Als kok aan huis ken ik veel leuke locaties, voor elk wat wils en elk budget. Hier deel ik graag enkele van mijn favoriete suggesties. 

De Plek vergaderen, ontmoeten, creëren in hartje Aalst beschikt over een zaal tot 24 personen en een gezellig tuinterras. Dat alles bevindt zich in een mooi gerenoveerd en statig oud herenhuis op enkele stappen van het station van Aalst.

Aarde Oase is een plek voor workshops en trainingen midden in de natuur met een directe toegang tot Liedekerke bos. Er is een pianozaal, half open Uilenschuur en dans- en workshopweide. Je kan er ook kamperen, een nachtje in een glamping tent slapen en zelfs de sauna gebruiken.

De Rekolt in glooiende Pajottenland is een plaats om te zaaien, te groeien en te oogsten. De nieuwe ‘schuur’ bestaat uit 2 bouwschillen: strak en donker aan de buitenkant, warm en licht binnenin. Een gemoedelijke sfeer met een professionele toets.

De verwarmde Lodge tent van Drinksforyou is een heerlijke uitvalsbasis voor culinaire wandelingen in het glooiende Roosdaal. Chris verrast er je met de lekkerste Belgische wijnen en mocktails.

De natuur kent vele leuke plekken om samen te vertoeven en iets lekkers te eten. Ik ken zonnige plekjes in het bos. Eentje heeft er zelf een heel groot afdak waar we bij regenweer onder schuilen. Sst, het is een geheime tip. Hou het stil.

Het huis van Kaliter een rustig gelegen vakantiewoning in Outer, een deelgemeente van Ninove biedt plaats aan 14 tot 20 personen. Het voormalige hof van Kaliter werd volledig gerenoveerd, gezellig ingericht.

L' O Reine blootsvoets naar luxe en warmte. Druk samen de pauzeknop in. Herbron in een exclusieve accommodatie. Leeg je hoofd, verwen je lichaam, warm je hart.

Open je innerlijke wereld in het hart van het Pajottenland.

Chateau Thermes de Cugnon is een heerlijk kasteel in de Ardennen voor je feest of bedrijfsuitje. Deze locatie is geschikt voor een intiem trouwfeest, een "weddingweekend", een familieweekend, familiefeest, bedrijfsuitje of vakantie en is één van de mooiste huurkastelen van België.