Wie is Groesting?

Groesting, dat ben ik, Daniel Dumortier. Ik hou van koken en de keuken houdt van mij (denk ik toch). Ik ben gediplomeerd kunstenaar, leerkracht en sinds 2018 ook zytholoog en kok! Na 18 boeiende jaren in de opleidingssector is Groesting mijn uitdaging. Koken is als dansen in een levend schilderij, een droom die werkelijkheid wordt. Vegetarisch koken met verse groente, hiermee verdien ik mijn vegetarische boterham!

Reviews

"Erg lekkere en creatieve gerechten! Aanrader voor jouw feesten (bovendien een zeer sympathieke kok, lokale producten, ...)" 

Karin


"Verrassend originele gerechten met supersympathieke bediening!" 

Kristel


"Het menu dat Groesting voorschotelt is lekker, creatief, verantwoord en mooi afgewerkt. Wanneer je dan in een bos staat in de avondzon bij een aperitieftafel is het helemaal perfect! Voor ons mag je zeker nog komen koken." 

Anne


"Dank je wel DaniĆ«l voor de superlekkere kerstmaaltijd! Verrassende gerechtjes met heel lekkere en dagverse producten van dichtbij. Onze gasten waren geen vegetariĆ«rs maar hebben toch gesmuld van alle gerechten. Ook de kids waren fan! " 

EvaMeer info of een vrijblijvende offerte?

Bel of mail Groesting voor een vrijblijvende offerte.

0484 182 989 - info@groesting.com

Contact

+32 (0)484 182 989

info@groesting.com

Adres

Groesting

Molenstraat 91

1770 Liedekerke

Belgium

Facturatiegegevens

Startpunt CVBA
Tav Daniel Dumortier

Kerkstraat 108

9050 Gentbrugge

BTW BE 0479.058.749