Wandelen met Groesting

Droom jij tijdens een heerlijke boswandeling ook vaak van een frisse pint met lekkere hapjes? Mij overkomt het telkens opnieuw, vooral op mooie rustplaatsen in de natuur. Dan wens ik mij een kelner die uit het struikgewas springt met lekkere hapjes en drank. 

Groesting brengt een 3 gangen menu die je op je eigen tempo geniet. Ik werk elke gang af op een ander plekje van de idyllische zitbank in het bos tot onder een afdak van Natuurpunt! Terwijl ik kook wandel je naar de volgende gang.

Groesting beschikt over uitgestippelde wandelingen in Liedekerkebos en in de vallei van de Palitsebeek. Wandel je liever elders? Als groentechef op locatie verplaats ik me met plezier naar elke hoek van het land. 

vanaf 250€ voor 6 personen +25€/extra persoon

groestjes

een deugddoend soepje

zoete groesting

met verrassende degustaties uit het Pajottendland en de Dendervallei

Benieuwd in wandelen met Groesting?

vanaf 250€ voor 6 personen +25€/extra persoon

Bel of mail Groesting voor een vrijblijvende offerte.

0484 182 989 - [email protected]

Belgium

* Ik wil graag regelmatig marketing updates, nieuwtjes en speciale aanbiedingen van je ontvangen per e-mail. Ik kan mijn toestemming op elk gewenst moment intrekken door op de afmeldlink onderaan elke marketingmail te klikken of door je een verzoek per mail te sturen.

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.

"Groesting en VlotGent, de ultieme combinatie voor een onvergetelijk dagje Gent! Terwijl je over het water dobbert, worden de smaakpapillen op de meest verrukkelijke hapjes verrast, allemaal even mooi opgediend, op schaaltjes, in glaasjes, compleet vrij van wegwerp of afval. Volop genieten zonder ecologische voetafdruk! "

Myriam