Afhaalvegetariër met Valentijn

In november '20 staat Groesting op de virtuele geschenkenbeurs van de Steinerschool in Aalst. Je kan lekker eten bestellen en afhalen of aan huis verwend worden met bio, vegetarische maaltijden uit de korte keten. 10% van onze omzet gaat naar de oprichting van de 11e klas.  Neem een kijkje in het winkeltje van klas 11 of ontdek hieronder waarmee Groesting binnenkort verwent.

Bestellen kan tem 22 november op de webshop van de geschenkenbeurs. Afhalen kan op afspraak rechtstreeks bij Groesting in Liedekerke op elke vrijdagavond van 16u30 tot 18u30 en dat tot en met vrijdag 11 december 2020. Voor een afhaalafspraak bel 0484 182 989.

Afhaalmenu

Ratatouille van Nonkel Valeire met cuvé René, Hasselbacks potatis, linzen-venkelstoofpotje en een heerlijk glas Goyck.

5-gangen diner van zodra het mag in je bubbel

Corona belet ons niet om feestjes in te plannen en de Horeca te steunen met vooraankopen. Boek nu al een verwennerij aan huis voor volgend jaar. En maak je geen zorgen. We houden het veilig en stellen uit indien nodig.

Geschenkenbon van Groesting

Verras eens iemand met een geschenkenbon van Groesting. Ik kom af  en verras van zodra het veilig is.

Geschenkenbeurs Steinerschool Aalst

Kom eens piepen op de gezellige virtuele geschenkenbeurs in het winkeltje van klas 11. Neem zeker ook een kijkje bij mijn collega marktkramers en geniet vooral met volle teugen.