Culinair wandelen op maat

Droom jij tijdens eens heerlijke boswandeling ook vaak van een frisse pint en lekkere hapjes? Mij overkomt het telkens opnieuw, vooral op mooie plaatsen in de natuur. Hoe mooi zou het zijn als dan een kelner met lekkere hapjes en drank komt. Droom rustig verder en ontdek hier waarmee deze droom werkelijkheid kan worden. 

Groesting brengt een 3 gangen menu die je op je eigen tempo geniet. Ik werk elke gang af op een ander plekje: van de idyllische zitbank in het bos tot onder de mooie knotwilgen! Terwijl jij gezellig wandelt kook ik de volgende gang.

Groesting beschikt over uitgestippelde wandelingen in Liedekerke en Roosdaal. Wandel je liever elders? Ik verplaats me met plezier naar jou favoriete wandeling. 

1e stop: groestjes

2e stop: een deugddoend soepje

3e stop: zoete groesting

elke stop is vergezeld van verrassende degustaties uit het Pajottendland

Wat klanten zeggen

"Na een gezellige wandeling verwend door een gepassioneerde kok! Verfrissend gecombineerde groentehapjes, heerlijke lokale bieren en een zalige kaastaart met peertjes. Het leven kan mooi zijn."

Betty


"Fijn gewandeld met tussenstops vol originele en lekkere gerechtjes! Een aanrader :)"

Eva


"Reuze gezellig en eten dat een streling was voor onze smaakpapillen"
Anja

Benieuwd in wandelen met Groesting?

500€ voor groepen van 1 tot 11 personen

+40€/extra persoon - prijzen inclusief drank 


PROMO: er is een beperkt aanbod aan 300€ voor 6 personen (max 1 maand op voorhand)

Bel of mail Groesting voor meer info of ontdek hier een vrijblijvende offerte.

0484 182 989 - [email protected]

Belgium

* Ik wil graag regelmatig marketing updates, nieuwtjes en speciale aanbiedingen van je ontvangen per e-mail. Ik kan mijn toestemming op elk gewenst moment intrekken door op de afmeldlink onderaan elke marketingmail te klikken of door je een verzoek per mail te sturen.

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.