Groestjes feest (+lunch)

incl. btw

Groestjes zijn de aperitiefhapjes van Groesting gemaakt met lokale bio-groenten. Ze zijn een plezier voor het oog, een sensorische ervaring en bovenal lekker. Je maakt er een volledige maaltijd van met de 2 gangen lunch.

Productinformatie

Hoe serveren?
6 groestjes
saltibarsciai

6 goestjes


1) Appelradijs met radijsloofpesto: het is radijzentijd. Het appelradijshapje is een fijne starter. De appel sterkt de honger aan. 

2) Mousse van witte boerentenen met amandelpesto. De boerentenen zijn gekweekt door Boer Dirk en 100% plantaardig. Wie diep in het glas kijkt ziet de boerenteen van Boer Dirk liggen.

3) Sla van bloemkoolcouscous, ja je leest het juist. Dit is een couscous gemaakt van bloemkool. De bloemkoolkorreltjes worden kort opgebakken en tot een slaatje verwerkt met o.a. appelsienpartjes, lenteui en munt

4) Bietenplezier is genieten van rode bieten in diverse vormen. Dit Groestje is bereid met bietenhumus, gerst, rode en gele bieten en bietenvinaigrette
5) Wortelmartino met toost: waarom zou vlees in de martino moeten? Deze 100% vegetarische wortelmartino is een heerlijk hapje. 

6) Wrap met verse kaas en groenten: Als afsluiter krijg je een wrap met verse schapenkaas, kruidige sla en groenten 


Optie lunch (2 gangen)
Saltibarsciai is een Litouwse maaltijdsoep die je zowel koud als warm kan eten. De soep wordt bij de afwerking aangelengd met karnemelk, geroosterde aardappelen, hardgekookt ei en zure room.
Vanille-ijs van de Smulhoeve in Liedekerke

Bestel een fles Stuyvenberger bubbels of Goyck bij de Groestjes en het feest kan onmiddellijk starten. 

De circulaire uitzet van Groesting

Created with Sketch.

Gerechten van de afhaalvegetariër worden geleverd in de potten en kommen van Groesting. Dat is mijn circulaire uitzet. Deze is met liefde samengesteld uit erfstukken van grootmoeders en suikernonkels aangevuld met wat er op de wereld aan moois bestaat. Ik krijg nadien graag alles afgewassen terug. Liever niet terugbrengen? Vraag ernaar 0484 182 989. We zoeken een goeie oplossing. 

Maat of afmetingen

Created with Sketch.

Groestjes 6x30g = 180g
Saltibarsciai 600g
Ijs 130ml

Vragen over allergenen, intoleranties en andere diëten

Created with Sketch.

Ik hou in de mate van het mogelijke rekening met elke allergie, intolerantie of dieet. Bel 0484 182 989 of mail Groesting voor meer info.
Dit gerecht bevat gluten, eieren, lactose, sesamzaad, selderij, noten, mosterd 

Afhalen in Liedekerke op 23 of 25 april

Created with Sketch.

Vrijdag 23 april: 16u30-18u30

Zaterdag 24 april 15u30-17u30


Enkele dagen vooraf ontvang je een Doodle. Hier pin je een tijdslot om je maaltijd af te halen. Liever een ander afhaalmoment? Bel 0484 182 989